Online rádió népszerű zenékkel

Tömérdek közkedvelt felvétel az online rádióban

Online rádió - Korunkban már számos helyen fordul elő érzékenyítő program. Amelyet acélból hoznak létre alapítványok, hogy az egészséges társadalom jobban megismerje a sérült egyének életét. Ebben segít a kivételes online rádió. Sajnálatosan Magyarországon még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő személyeket és nehezen tudja elképzelni, hogyan tud valaki látássérülten műsort készíteni az online rádióban.

Az online rádió munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik közösen készítenek műsorokat egészséges munkatársakkal. Felettébb lenyűgöző, hogy az online rádióban 20 műsorvezető gályázik önkéntesként. Online rádió tudásbázisért kattintson erre a honlapra.

Meghatározó célja a népszerű online rádiónak, hogy esélyt adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébiránt nem tudják megmutatni tehetségüket. Aki ennek az online rádiónak a műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem lát. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljes egészében ugyanolyan, mint látó munkatársainak. Az online rádió csapatának mérvadó, hogy az emberiség többi rétege jobban megismerje fogyatékos embertársait.

Címkék: Online rádió

Forrás: lepesradio.hu, 2017-04-05 22:39