Részecskeszűrő felújítás

A részecskeszűrő cseréje rettentően magas költség. Nagyon mélyen a zsebünkbe kell nyúlni

Részecskeszűrő - A részecskeszűrő problémája túlnyomórészt 160 ezer kilométer körül bukkan elő. Ez leginkább a gépjármű igénybevételétől függő. Akik kiváltképp városban használják, gyorsabban találkoznak a nehézséggel. A részecskeszűrő regenerálja magát. Ötletek a Szűrőrészecske részecskeszűrő weboldalon. De ehhez magasabb fordulatszámon kell vezetni több ideig. A regenerálódás folyamata elindul, a részecskeszűrőben fellelhető szennyeződés kiég.

Egy minőségi részecskeszűrő a korom 90 százalékát képes magába ejteni. Nagyon sokan nincsenek tisztában vele tudják, hogy a dízel személygépjárművek részecskeszűrővel szereltek. A részecskeszűrő szerepe az, hogy akadályozza az egészség- és környezetroncsoló molekulák szabad távozását.

Használt személygépkocsi vétele előtt sajnos nem vizsgálható meg a részecskeszűrő állapota. Sajnálatos módon számos alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem vizsgálható át leszerelés nélkül. A gyenge minőségű részecskeszűrőt javítani vagy kitisztíttatni kell. Előbbi nagyon magas kiadás, míg utóbbi olcsó ötlet.

Címkék: Részecskeszűrő

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2017-05-06 21:26