Hatékony internetes értékesítés: a profi honlapkészítés receptje

Honlapkészítés után jön a valódi feladat. Az eladási gépezet sikerének tesztelése. Eredményes a weboldal, vagy csak viszi az időt?

Akár hobbijával is töltheti idejét, míg a weblap folyamatosan generálja a vásárlást. A Honlapteszt honlapkészítés weboldalon látható trükk. Ez a honlapkészítés igazi haszna. Ebben a tárgykörben számtalan szakértő bejegyzést fedezhet fel Verdes János Honlapteszt blogján. A fogyasztókat tudatosan ösztönözni kell vásárlásra - a honlapkészítés sohasem ér véget. Ilyen módon válik hatékony üzletkötő gépezetté egy weblap. Egy remek weboldal akkor is bevételt termel, ha a vállalkozó éppen valami teljesen mással foglalkozik.

Nélkülözhetetlen egy jó honlap. A weboldal kezdetben egy ütős címsorral felkelti a leendő vevő figyelmét. Mivel felkeltette a címsor leendő vevő figyelmét, tovább fogja böngészni a weblap tartalmát. Honlapkészítésnél figyelembe kell venni, hogy a vásárlók mennyi időt szentelnek a reklámszöveg érdekességének megítélésére. Ez brutálisan minimális. Ugyanis 1/4-ed mp alatt a leendő vevő már eldöntötte, hogy a weblapon megjelenő információk hasznosak-e vagy sem. A weblapon lehetőség van gyors rendelésre, kapcsolat felvételre e-mailen vagy mobilon keresztül. Az akció-központú honlapkészítés változik komolyan hatékonnyá.

Forrás: honlapteszt.hu, 2017-09-18 18:37