Részecskeszűrő kiiktatás

Használt gépkocsi megvétele előtt sajnálatos módon nem vizsgálható át a részecskeszűrő állapota

Temérdek rémes hír terjed a részecskeszűrővel kapcsolatban, mivelhogy a megjavítás ára irdatlanul sok. A részecskeszűrő cseréje rettentően drága kiadás. Elég mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. A gyári részecskeszűrő költsége több százezer Ft.

A működésképtelen részecskeszűrőt korrigálni vagy kitisztíttatni kell. Előbbi nagyon drága költségű, amíg utóbbi olcsó eljárás. Tudásbázis a Szűrőrészecske részecskeszűrő blogon. Használt autó vásárlása előtt sajnos nem ellenőrizhető a részecskeszűrő állapota. Sajnálatos módon sok alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még a check lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem ellenőrizhető leszerelés nélkül.

Ha a részecskeszűrő check lámpája felvillan, ne ijedjünk meg. Autókázzunk ki a sztrádára és pörgessük fel a sebességet. Ha ez sem oldja meg a gondot, keressünk fel egy részecskeszűrő szakértőt. Aki az új részecskeszűrő díjának töredékéért kipucolja a részecskeszűrőt. Gondoljunk a részecskeszűrő hibájára, ha a személygépjármű fogyasztása növekedett mialatt a teljesítménye igencsak leromlott.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2017-09-04 20:39