Eredményes online kommunikáció: a profi honlapkészítés trükkjei

Honlapkészítés után jön az igazi nehézség. Az értékesítés sikerének tesztelése. Sikeres a weboldal, vagy csak viszi a pénzt?

Akár utazással is foglalkozhat, miközben a weblap folyton-folyvást termeli a bevételt. Ez a honlapkészítés valódi ereje. Ide tartozó tárgykörben sok érdekes bejegyzést találhat Verdes János Honlapteszt blogján. Egy jó webáruház akkor is bevételt generál, ha a tulajdonos éppen valami teljesen más dologgal tölti idejét. A látogatókat tudatosan ösztönözni kell rendelésre - a honlapkészítés sohasem fejeződik be. Ily módon válik valódi értékesítési gépezetté egy weboldal.

A weblapon lehetőség van azonnali vásárlásra, kapcsolat felvételre emailen vagy mobilon keresztül. Az esemény-orientált honlapkészítés válik felettébb jövedelmezővé. Pótolhatatlan egy kiváló honlap. A weblap először egy érdekes főcímmel felkelti a lehetséges vevő figyelmét. Mivel felkeltette a címsor potenciális vásárló figyelmét, tovább fogja olvasni a weblap tartalmát. Honlapkészítésnél szem előtt kell tartani, hogy a fogyasztók mennyi időt szánnak a szöveg hasznosságának megállapítására. Ötletek a Honlapteszt honlapkészítés blogon. Ez meglehetősen csekély. Tudniillik negyed másodperc alatt a leendő vevő döntést hoz, hogy a honlapon látottak hasznosak-e vagy sem.

Forrás: honlapteszt.hu, 2017-12-15 11:52