Ötös-, Hatoslottó Skandináv lottó nyerőszámok

Talán mindenki ismeri a régóta elérhető nemzedékeken átívelő, töretlen sikerű magyarországi lottókat. És a friss számokat és a velük járó nyereményeket?

A vásárlóCsapat oldalán megtalálhatók az Ötös lottó, a Hatos lottó, és a Skandináv lottó esetén a sorsológömbből legutóbb előkerült nyertes számok, nyeremények és statisztikák a szokásos heti húzásokat követően: szombati, vasárnapi és szerdai napokon.
Informálódhatsz, hogy a szerencseszámaiddal milyen eredményeket sikerült volna megütni az eddigi Ötös lottó, Hatos lottó és Skandináv lottó sorsolásokon, illetve mindhárom lottó esetén a sorsolásokon a gömbből kihúzott nyertes számok milyen sűrűn jelentek meg a kiválasztott lottó történelme alatt az adott évjárat, esetleg az utolsó telitalálat óta eltelt időben.
Ha most senki nem lett lottónyertes, akkor a megnyerhető nyeremények összegét és halmozódási folyamatát is megtekintheted.

Amikor nem kizárólag csak a lottó nyerőszámokkal kísértenéd a szerencsét, úgy a mindenkor friss lottó játékokhoz kapcsolódó nyeremény promóciók köréből is válogathatsz.

Szeretnél ingyen játszani? A Skandináv lottó játékunkban fény derül arra, hogy sorsolásonként melyek a játékoskedvűek által beikszelt legnépszerűbb lottószámok és azok milyen kimenetellel vesznek részt az egyes heti kézi vagy gépi számhúzásokon.

Amennyiben van véleményed a lottó sorsolásokról, a hozzájuk kötődő vélelmezett csalásról, akkor egy nyílt fórumon keresztül könnyen megoszthatod másokkal, vagy válaszolhatsz a meglévő gondolatokra.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2018-03-15 11:40