Ötös-, Hatoslottó Skandináv lottó nyerőszámok

Rengetegen ismerjük a többéve üzemelő nemzedékeken átívelő magyarországi lottókat. És az aktuális számokat és nyereményeket?

Honlapunkon megtudhatók az Ötös lottó, a Hatos-lottó, és a Skandináv lottó esetében a legutóbb kisorsolt nyertes lottószámok, nyeremények és statisztikai érdekességek a szokásos heti számsorsolásokat követően: szombati, vasárnapi és szerdai napokon.
Kontrollálhatod, hogy a fix számaiddal milyen találatokat sikerült volna megütni az eddigi Ötöslottó, Hatoslottó és Skandináv lottó húzásokon, valamint mindhárom lottó esetén a húzásokon az előkerült nyerőszámok milyen gyakran jelentek meg a kiválasztott lottó játék története során a meghatározott évjárat, esetleg az utolsó telitalálat óta eltelt időben.
Abban az esetben, amikor éppen most sem Te sem más nem ütötte meg a főnyereményt, akkor az elvihető nyeremények összegét és halmozódási folyamatát is megszemlélheted egy grafikonon.

Abban az esetben, amikor nem kizárólag csak a szerencseszámaidal kísértenéd a szerencsét, úgy az aktuális lottó játékokhoz kötődő nyeremény promóciók közül is válogathatsz.

Szeretnél ingyen játszani? A Skandináv lottó játékunkban megmutatkozik, hogy hétről hétre melyek a játékoskedvűek által választott gyakran választott szerencseszámok és azok milyen eredménnyel szerepelnek az egyes hétről hétre megrendezett kézi vagy gépi sorsolásokon.

Amennyiben lenne véleményed a lottó húzásokról, a hozzájuk kötődő vélelmezett csalásról, akkor egy szabad fórumon keresztül pillanatok alatt megoszthatod a többi olvasóval, vagy reagálhatsz a meglévő véleményekre.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2018-03-15 11:40