Részecskeszűrő tisztító adalék

A részecskeszűrő javítása nagyon magas költség. Nagyon mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni

A részecskeszűrő szerepe az, hogy megakadályozza az egészségroncsoló anyagok szabad távozását. Tengernyien nincsenek tisztában vele tudják, hogy a dízel személygépjárművek részecskeszűrővel rendelkeznek. Kulcsfontosságú tanácsok a reszecske-szuro.hu honlapján. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weboldalon fedezhető fel még több cikk. Egy kifogástalan részecskeszűrő a káros anyagok kilencven százalékát képes magába ejteni.

Rengeteg rémhír terjed a részecskeszűrővel kapcsolatban, hiszen a csere ára rettentően sok. A részecskeszűrő javítása nagyon magas kiadás. Rendkívül mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. A gyári részecskeszűrő ára több százezer Ft.

A részecskeszűrő gondja jobbára 160 ezer kilométer körül jelentkezik. Ez nagyrészt a személygépjármű használatától függő. Akik kifejezetten kis távokon használják, korábban találkoznak a gonddal. A részecskeszűrő regenerálja önmagát. Viszont ehhez magasabb fordulatszámon kell autózni huzamosabb ideig. A regenerálódás menete beindul, a részecskeszűrőben meglevő korom elég.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2018-09-06 21:49