Tintapatron beszerzés

A tintapatron árán rengeteg pénzt tudunk spórolni

A legfontosabb probléma tintapatron töltésnél, hogy mindig a nyomtatópatron fúvókasorának ismételt üzembe helyezése, a fúvókalégtelenítés. Ha egyszerűen csak festéket töltenénk a tintapatronba, de a fúvókasor kapilláris-csövecskéiben még levegő marad, az a tintapatron rövidesen bekövetkező tönkremenetelét okozhatja.

A tintapatron elképzelhetetlenül magas áron kapható. Manapság már a nyomtatók a mindennapjainknak ugyanúgy természetes részét alkotják, mint az egyéb számítástechnikai eszközök. Nyomtatni muszáj, de korántsem mindegy, hogy mekkora áron kapunk tintapatront.

A tintapatron árak ma már a csillagokban vannak. Csak pár példa: egy HP 301-es fekete patron a boltokban 4000 Ft felett van, a HP 301 színes tintapatron pedig majdnem 5000 forint. A Refillparadise tintapatron weboldalon kereshető még több ötlet. A Canon nyomtatóknál még rosszabb a szituáció. Egy fekete PG-40 tintapatron kb. 5-6000 Ft, egy színes CL-41 tintapatron pedig 6-7000 Ft körül van. A többi HP és Canon tintapatronok is hasonló a szituáció: a tintapatronok megfizethetetlenül drágává váltak. De nyomtatni muszáj.

Forrás: refillparadise.hu, 2018-10-11 22:36