Részecskeszűrő tisztító adalék

A részecskeszűrő javítása nagyon magas díj. Nagyon mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni

A részecskeszűrő javítása nagyon drága kiadás. Rettentően mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. A minőségi részecskeszűrő díja több százezer Ft. Tömérdek rémes hír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatban, mert az új vásárlás díja rettentően magas.

Hibás részecskeszűrőt korrigálni vagy tisztítani kell. Előbbi nagyon drága kiadás, míg utóbbi pénztárcabarát ötlet. Régebbi autó megvétele előtt sajnos nem tesztelhető le a részecskeszűrő állapota. Sajnálatos módon rengeteg alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő állapota nem ellenőrizhető leszerelés nélkül. Ötletek a Szűrőrészecske részecskeszűrő blogon.

A részecskeszűrő gondja legfőképp 160 ezer km körül mutatkozik meg. Ez leginkább a gépkocsi felhasználásától függő. Akik kifejezetten rövid utakon használják, hamarabb szembesülnek a gonddal. A részecskeszűrő kitisztítja önmagát. Ámde ehhez intenzívebb fordulatszámon kell autózni huzamosabb ideig. A regenerálódás menete elindul, a részecskeszűrőben meglévő szennyeződés elég.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2018-11-26 19:39