Online rádió (online zenehallgatás ingyen) felkapott zenékkel

Különös online rádió célja elsősorban az, hogy a sérült embereket közelebb hozzák a nép többi rétegéhez

Rádióműsorok online - Fölöttébb dicséretes, hogy az online rádióban 20 munkatárs szorgoskodik önkéntesként. Az online rádió műsorvezetőinek többsége látás- és mozgás sérült, akik karöltve készítenek műsorokat ép kollégákkal.

Sajnos Magyarországon még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő személyeket és aligha tudja elképzelni, hogyan tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban. Ma már számtalan helyen található érzékenyítő rendezvény. Amelyet acélból hoznak létre alapítványok, hogy az egészséges társadalom jobban megismerje a fogyatékos személyek életét. Ebben segít a nem mindennapi online rádió.

Alapvető célkitűzése a felkapott online rádiónak, hogy esélyt biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik máskülönben nem tudják feltárni képességeiket. Aki ennek az online rádiónak a műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. A Lépés Rádió online rádió weblapon fedezhető fel még több cikk. Ettől függetlenül a kifejező készsége abszolút ugyanolyan, mint egészséges kollégáinak. Az online rádió csapatának elengedhetetlen, hogy a társadalom többi rétege jobban megismerje látássérült embertársát.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-01-23 19:20